Τη μεγαλύτερη και σαφώς πιο κερδοφόρα χορηγική συμφωνία στην ιστορία του συλλόγου ανακοίνωσε η Τσέλσι.

Η ομάδα του Λονδίνου και ο αμερικανικός κολοσσός Nike θα ξεκινήσουν τη συνεργασία τους από τη σεζόν 2017/2018, όπως έγινε επίσημα γνωστό από τους «μπλε». Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος του deal, ωστόσο o «Guardian» αναφέρει ότι η Nike θα καταβάλλει ετησίως στην ομάδα της βρετανικής πρωτεύουσας το μυθικό ποσό των 60 εκατ. λιρών για τα επόμενα 15 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διευθύντρια του συλλόγου, Μαρίνα Γκρανόβσκαγια, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Τσέλσι: «Πρόκειται για μία εξαιρετική και σημαντική συμφωνία για το club. Όπως και η Τσέλσι, έτσι και η Nike είναι παγκοσμίως γνωστή για την τελειότητα και τον νεοτερισμό, και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί με τη βεβαιότητα ότι θα είναι σίγουρα μία άκρως επιτυχημένη συνεργασία».

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας Τρέβορ Έντουαρντς είπε: «Η Τσέλσι είναι μία ομάδα παγκοσμίου επιπέδου με πλούσια παράδοση και φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία με την Τσέλσι δείχνει ξεκάθαρα την ηγετική θέση μας στο ποδόσφαιρο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το σήμα της Nike θα βοηθήσει τον σύλλογο να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο σε όλους τους τομείς».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης