Μετά τις ουκ ολίγα περιστατικά κορωνοϊού, που άφησαν τον Τόμας Τούχελ με λιγοστές επιλογές πρώτης γραμμής στους αγώνες των δύο τελευταίων εβδομάδων, προέκυψε σοβαρό πρόβλημα στην Τσέλσι και με τον Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο διεθνής Άγγλος μπακ θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε επέμβασης αποκατάστασης της ζημιάς στο γόνατό του και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 5 μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι «μπλε» βγαίνουν πλέον στην χειμερινή, μεταγραφική αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ, προκειμένου να καλύψουν το κενό του Τσίλγουελ, δεδομένου ότι έχουν μείνει με μοναδικό «καθαρό» αριστερό μπακ τον Αλόνσο.

Ήδη στο «Νησί» έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα υποψηφίων, με τον Λούκας Ντιν της Έβερτον, να έρχεται σε πρώτο πλάνο.

Την ίδια ώρα, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει νωρίτερα από τον δανεισμό του στη Λιόν ο Έμερσον, ο οποίος είχε «κοπεί» από το ρόστερ των περσινών πρωταθλητών Ευρώπης το περασμένο καλοκαίρι, μολονότι είχε κατακτήσει το Euro 2020 με την Εθνική Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης