Ο Φρανκ Λάμπαρντ προσπάθησε να «αποφορτίσει» όσο το δυνατόν περισσότερο την κατάσταση γύρω από τον Τίμο Βέρνερ, τονίζοντας τη Δευτέρα (18/1) πως δεν θα πρέπει να γίνονται συγκρίσεις ανάμεσα στο Γερμανό φορ και τον Φερνάντο Τόρες και ξεκαθαρίζοντας πως θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο περιβάλλον, μέσα απ’ το οποίο θα είναι σε θέση να εξελιχθεί με μεγαλύτερη «ασφάλεια».

Ο Βέρνερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λειψία, αντί 50 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει βρει δίκτυα στις τελευταίες 10 αγωνιστικές της Premier League Αντίστοιχα «θέματα» δυστοκίας είχε στην εκκίνησή του στην Τσέλσι κι ο Τόρες όταν αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ του 2011, όμως ο Λάμπαρντ υπογράμμισε πως δεν θα πρέπει να γίνεται τέτοια κουβέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν τον συγκρίνω με κανέναν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσω ένα σωστό περιβάλλον για να πάρω το καλύτερο δυνατό από τον Τίμο. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να μείνει προσγειωμένος και συγκεντρωμένος. Εγώ θα του δώσω όλα τα θετικά στοιχεία που χρειάζεται», ανέφερε ο τεχνικός των «μπλε» ενόψει του αγώνα της Τρίτης (19/1) με τη Λέστερ και πρόσθεσε:

«Όταν είσαι παίκτης τοπ επιπέδου, όπως είναι ο Τίμο, όλα τα μάτια είναι πάνω σου και δυσκολεύει η δουλειά σου, αλλά η δική μου η δουλειά είναι να τον επαναφέρω στο επίπεδο που πρέπει».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης