Σε… πελάγη ευτυχίας «πλέει» από το βράδυ του Σαββάτου ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός που ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες την Τσέλσι, «μεταμόρφωσε» αγωνιστικά -και ειδικά την αμυντική λειτουργία- τους Λονδρέζους και τους οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League.

«Ήταν ο πιο σημαντικός αγώνας στην Ευρώπη. Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός και νικήσαμε, είναι απίστευτο. Είμαι πολύ υπερήφανος, αλλά ήμουν υπερήφανος εκ των προτέρων, γιατί έχω κάθε εμπιστοσύνη σε αυτήν την ομάδα. Είναι μια πολύ, πολύ δυνατή ομάδα», σχολίασε ο Τούχελ μετά την επικράτηση με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Το κάναμε δύο φορές (σ.σ. νίκη επί της Σίτι) στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και το κάναμε για τρίτη φορά. Θέλαμε περισσότερη κατοχή, αλλά ήταν δύσκολο στα πρώτα λεπτά. Στο δεύτερο μέρος η Σίτι ήταν καλύτερη, αλλά δημιουργήσαμε μερικές πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας. Ήταν ο δεύτερος τελικός μου, ήμουν χαρούμενος που ήμουν στον τελικό πέρυσι, αλλά αυτό ήταν διαφορετικό με έναν τρόπο, το ένιωσα. Οι παίκτες μου, ήταν πολύ αποφασισμένοι να νικήσουν αυτόν τον αγώνα. Ζήτησα από όλους να αυξήσουν το επίπεδο παιχνιδιού τους και να τολμήσουν τα πράγματα όταν είχαν την μπάλα. Ο Κάι Χάβερτς ήταν θαρραλέος και δυνατός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης