«Ανοιχτός» στο ενδεχόμενο επιστροφής του Τζον Τέρι στην Τσέλσι, ως μέλος του προπονητικού τιμ, παρουσιάστηκε ο τεχνικός των Λονδρέζων, Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο πρώην αρχηγός των Λονδρέζων αποχώρησε από την Άστον Βίλα στα τέλη της περασμένης περιόδου, ενώ πρόσφατα απέρριψε την πρόταση της ρωσικής Σπαρτάκ Μόσχας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την τελευταία φορά που μίλησα μαζί του, μου είπε πως θέλει να παίξει άλλη μία σεζόν» τόνισε ο Σάρι και συνέχισε: «Ωστόσο, δεν γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση τώρα. Μιλώ για μία εβδομάδα πριν. Η Τσέλσι, φυσικά, είναι το σπίτι του».

Ερωτηθείς εάν είναι «ανοιχτός» στο ενδεχόμενο επιστροφής του Τέρι, ο Ιταλός ήταν ξεκάθαρος. «Και βέβαια» απάντησε, ενώ σε νέα ερώτηση για να διευκρινίσει εάν ο άλλοτε «κάπτεν» της ομάδας θα επιστρέψει ως παίκτης ή ως μέλος του τεχνικού τιμ, ο Σάρι υποστήριξε:

«Στο προπονητικό τιμ, θεωρώ. Όπως έχω πει και νωρίτερα, θέλω να δώσω ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Ευτυχώς, έχουμε αρκετούς δυνατούς ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία. Ο Τέρι είναι σημείο αναφοράς για μένα, για όλους εδώ. Εδώ είναι το σπίτι του. Οπότε θα είναι άκρως σημαντικός για όλους εδώ. Η παρουσία του και μόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης