Σε μία εβδομάδα «ανοίγει» το χειμερινό «μεταγραφικό παζάρι» και τα… σενάρια μετακίνησης ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, αρχίζουν να «φουντώνουν».

Ένα από τα πρόσωπα που θα συζητηθούν έντονα, είναι ο Ολιβιέ Ζιρού, δεδομένου ότι παρά τα 33 του χρόνια, ο Γάλλος επιθετικός παραμένει ένας ικανότατος σκόρερ. Εφέτος ο Ζιρού δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής από τον Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς ο τεχνικός της Τσέλσι «κτίζει» μία ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές. Έτσι, ο έμπειρος άσος αναζητά τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα και «αφήνει ανοικτή την πόρτα» στην πατρίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Γαλλία είναι μία από τις λύσεις», δηλώνει ο Ζιρού που αποτελεί στόχο της Ίντερ και της Κρίσταλ Πάλας και προσθέτει: «Προτεραιότητα μου είναι το Euro 2020. Είμαι αφιερωμένος σ΄ αυτόν τον στόχο και θα κάνω τα πάντα για να πάω. Προς το παρόν είμαι παίκτης της Τσέλσι. Έχω να παίξω ακόμη μερικά ματς εδώ, πριν την μεταγραφική περίοδο. Στην συνέχεια, θα καθίσουμε στο τραπέζι και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για εμένα».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το Σαμπιονά αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τον Ζιρού, καθώς τόσο η Λιόν, όσο και η Μπορντό, έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης