Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στην Τσέλσι μετά από αρκετά χρόνια κατόπιν σχετικής απαίτησης του Τόμας Τούχελ. Ο Βέλγος επιθετικός, έχει ήδη αρχίσει να κάνει… απόσβεση των 115 εκατομμυρίων ευρώ που έδωσαν οι Λονδρέζοι στην Ίντερ για την απόκτηση του, καθώς έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε εννέα αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γερμανός προπονητής της κατόχου του Champions League με την ευκαιρία της παρουσίας του στο αθλητικό φεστιβάλ του Τρέντο στην Ιταλία, ο Τούχελ, θέλησε να ζητήσει… συγγνώμη από τους φίλους των «νερατζούρι» που τους… πήρε τον θηριώδη στράικερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λυπάμαι για τους φιλάθλους της Ιντερ, αλλά όπως όλοι, προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Ψάχναμε για έναν «καθαρόαιμο» επιθετικό, έναν παίκτη σταθερό, έναν παίκτη με προσωπικότητα που θα μπορούσε να αφαιρέσει την πίεση από τους ώμους των νεαρών παικτών και να μας δώσει την ευκαιρία να παίξουμε πιό γρήγορο ποδόσφαιρο. Η επιστροφή του Λουκάκου στην Αγγλία, όπου έπαιζε όταν ήταν νεότερος, ήταν σημαντική για αυτόν. Ηξερα ότι είναι ένα εξαιρετικό άτομο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης