Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο προπονητής της Τσέλσι χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της γαλλικής ομάδας στους «8» του Champions League.

«Η Παρί άξιζε την πρόκριση. Εμείς είχαμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν σε καλή μέρα και η Παρί σαν σύνολο ήταν ανώτερη από εμάς. Όταν μια ομάδα δέχεται δύο γκολ από κόρνερ και δεν μπορεί να αμυνθεί, δεν αξίζει να νικήσει. Όπως και όταν μια ομάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση να έχει έναν παίκτη παραπάνω. Εμείς δεν το κάναμε αυτό. Η Παρί δεν είχε να χάσει τίποτα. Έπαιζε με παίκτη λιγότερο και δεν είχε την πίεση. Πέρσι, έχοντας χάσει με 3-1 στο πρώτο ματς, εμείς είχαμε μόνο έναν δρόμο μπροστά μας και αυτό βοηθούσε στο να μην έχουμε πίεση. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα φέτος και την αποβολή του Ιμπραΐμοβιτς, νιώσαμε μεγάλη πίεση και δεν την αντέξαμε» τόνισε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα πρέπει να αναλύσουμε τι έφταιξε. Μετά από ένα κακό ματς δεν πρέπει να κλωτσάς πόρτες και τραπέζια. Θα μιλήσω με τους παίκτες. Πρέπει όμως να αντιδράσουμε, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα να κερδίσουμε και αυτό είπα στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είναι ώρα για να κλαίμε, ούτε φυσικά και να γελάμε. Χρειάζεται να αναλύσουμε την κατάσταση» πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης