O Ζοζέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού ντέρμπι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ, μίλησε για τον μεγάλο αρχηγό των «ρεντς» Στίβεν Τζέραρντ, αποκαλύπτοντας ότι τρεις φορές επιχείρησε να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του.

Ο «Special Οne» όταν η κουβέντα πήγε για τον « αγαπημένο του… εχθρό», όπως χαρακτήρισε τον 34χρονο Άγγλο μέσο, αποκάλυψε πως «… με έχει κάνει καλύτερο προπονητή, διότι το να τον σταματήσεις είναι πάντοτε πολύ δύσκολο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσπάθησα τρεις φορές να τον φέρω στην ομάδα μου, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Είμαι πολύ λυπημένος, καθώς θα είναι η τελευταία φορά που θα τεθούμε αντιμέτωποι», ανέφερε στη συνέχεια ο τεχνικός των Λονδρέζων για τον 34χρονο Άγγλο μέσο, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της περιόδου για να συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ο έμπειρος παίκτης έφτασε πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Τσέλσι στην πρώτη συνεργασία του Μουρίνιο με τους «μπλε», το 2005, με τον κορυφαίο τεχνικό να προσθέτει πως επιχείρησε να τον πάρει κι όταν εργαζόταν στην Ίντερ και στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι πολύ αργά, πλέον, για να τον αποκτήσουμε. Δε μπορεί να παίξει εναντίον της Λίβερπουλ.

Έκανε μία απίστευτη καριέρα στο σύλλογο, αρνήθηκε να υπογράψει σε άλλες μεγάλες ομάδες, σε άλλα κορυφαία πρωταθλήματα, ήθελε να παίζει μόνο στη Λίβερπουλ κι αυτό το συναίσθημα είναι που θα “κουβαλάει” για πάντα μαζί του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης