Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Πετρ Τσεχ.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας φαίνεται δυσαρεστημένος από τον έως τώρα χρόνο συμμετοχής του, καθώς έχει χάσει τα γάντια το βασικού μετά την έλευση του Τιμπό Κουρτουά, ωστόσο ο Πορτογαλός επισήμανε ότι ο έμπειρος πορτιερο δεν θα φύγει από το «Στάμφορντ Μπριζ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν νομίζω ότι είναι πιθανό να φύγει ο Τσεχ. Πριν από μερικές εβδομάδες διάβασα δήλωση του μάνατζερ του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο. Επιπλέον, το γεγονός ότι δεν έχουμε δεχτεί κάποια πρόταση γι’ αυτόν με κάνει να πιστεύω 100% πως θα μείνει» ανέφερε ο Μουρίνιο στη συνέντευξη Τυπου πριν το ματς με τη Χαλ και πρόσθεσε:

«Ο Πετρ έχει αγωνιστεί σε τρεις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και σε όλα τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ. Δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι. Είναι απλό γι’ αυτόν, απλά μπαίνει και παίζει. Το φυσικό περιβάλλον του είναι στην εστία μας και όχι στον πάγκο. Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες, αλλά και οι οπαδοί μας είμαστε ήσυχοι που θα έχουμε τον Τσεχ κάτω από τα δοκάρια μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης