Η Τσέλσι έχει κάνει μέχρι στιγμής της πιο εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό «παζάρι» εν όψει της επόμενης χρονιάς (Ζίγιες, Βέρνερ), ωστόσο ο προπονητής της, Φρανκ Λάμπαρντ, κρατάει προς το παρόν, πολύ χαμηλά τον… πήχη των προσδοκιών. Τονίζοντας πως η ομάδας του έχει ακόμη πολύ δρόμο, μέχρι να γίνει διεκδικήτρια της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «μπλε», 3οι στο βαθμολογικό πίνακα, αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (22/07) την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, αναζητώντας μία νίκη που θα διασφαλίσει την παρουσία τους στο επόμενο Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές σαν κλαμπ. Κι εμείς κι άλλες ομάδες. Η Λίβερπουλ φέτος και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν δείξει απίστευτη συνέπεια ως ομάδες κι αυτό έρχεται μόνο με σκληρή δουλειά, καταπληκτικούς παίκτες κι εξαιρετική καθοδήγηση από τον πάγκο. Βρισκόμαστε σε διαφορετικό σημείο σ’ αυτή την… καμπύλη. Μιλάμε για δύο από τις καλύτερες ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η βαθμολογία δεν λέει… ψέματα τις τελευταίες σεζόν. Είμαστε ρεαλιστές, αλλά παράλληλα, έχουμε κι εμείς στόχους και θέλουμε να μειώσουμε αυτή την απόσταση που μας χωρίζει με τις συγκεκριμένες δύο ομάδες», είπε ο Λάμπαρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης