Η Τσέλσι συμπλήρωσε λίγο πριν από μεσάνυχτα της Πέμπτης (11/02) το παζλ των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας με τη δύσκολη πρόκριση που πήρε στο «Όκγουελ» επί της γηπεδούχου Μπάρνσλι με 1-0.

Οι «μπλε» έστω και με αυτό τον τρόπο συνεχίζουν την ανοδική πορεία που έχουν πάρει από την ημέρα που ανέλαβε ο Τόμας Τούχελ, συμπληρώνοντας 4 σερί νίκες στα πέντε που βρίσκεται στον πάγκο ο Γερμανός τεχνικός (4 πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο), έχοντας συνολικά 4 νίκες και μία ισοπαλία στο ντεμπούτο του στο «τιμόνι» των Λονδρέζων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ του Τάμι Έιμπραχαμ στο 64ο λεπτό έκανε τη διαφορά στον αγώνα με το συγκρότημα από την Championship.

 

Ένα τέρμα του Ντάνι Ίνγκς στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (49΄) κι άλλο ένα του Στούαρτ Άρμστρονγκ στο 90΄ έστειλαν την Σαουθάμπτον στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «Άγιοι» επικράτησαν στο «Μολινό» με 2-0 της Γουλβς κι έγιναν η 7η ομάδα που εξασφάλισε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του FA Cup.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ προερχόταν από 5 σερί ήττες στο πρωτάθλημα και μόλις μία νίκη στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (1-3-6), οπότε η αποψινή της επικράτηση επί των «Λύκων» εκτός από την πρόκριση στην οκτάδα του Κυπέλλου μπορεί να λειτουργήσει και ως «ένεση ηθικού» ενόψει της συνέχειας της Premier League.

Τα αποτελέσματα:

Μπέρνλι-Μπόρνμουθ 0-2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ 1-0 παρ.

Σουόνσι-Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπρίστολ Σίτι 1-0

Λέστερ-Μπράιτον 1-0

Έβερτον-Τότεναμ 5-4 παρ. (4-4 κ.α.)

Γουλβς-Σαουθάμπτον 0-2

Μπάρνσλι-Τσέλσι 0-1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης