Την απόφασή του Τζον Τέρι να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα, στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία 22 χρόνια, γνωστοποίησε η διοίκηση της Τσέλσι. Ο 36χρονος εμβληματικός αρχηγός των «μπλε» έχει ξεπεράσει τις 700 συμμετοχές με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας και κατέκτησε μεταξύ άλλων τέσσερις φορές το πρωτάθλημα της Premier League και μία φορά το Champions League.

«Ο Τζον Τέρι και η Τσέλσι ανακοινώνουν ότι ο αρχηγός θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Όλοι στο Στάμφορντ Μπριτζ εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη του στον Τζον και του εύχεται ό, τι καλύτερο για το μέλλον» επισημαίνεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο Άγγλος ποδοσφαιριστής τόνισε σε δήλωσή του: «Έπειτα από 22 χρόνια υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω και πολλοί άνθρωποι να αποχαιρετίσω. Από τους προπονητές, τους συμπαίκτες μέχρι το τεχνικό επιτελείο και τους οπαδούς, που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά. Θα βρεθούν οι ευκαιρίες τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να μιλήσω για το μέλλον μου. Προς το παρόν, είμαι αφοσιωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Τζον Τέρι ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 1998 και έκτοτε έχει παίξει 713 φορές, εκ των οποίων τις 578 ως αρχηγός, πετυχαίνοντας 66 γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης