Η Τσέλσι γνώρισε βαριά ήττα με 5-3 από την Τότεναμ και ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε με την διαιτησία. Ο Πορτογάλος προπονητής εξέφρασε έντονα παράπονα για τα σφυρίγματα του Φιλ Ντοντ και υποστήριξε ότι: «Οι διαιτητές κάνουν δώρα στους αντιπάλους μας».

Ο «Special One» ανέφερε: «Μέσα σε τρεις μέρες είχαμε δύο διαιτητικές αποφάσεις εναντίον μας που μας τιμώρησαν. Οι αντίπαλοί μας πήραν δώρα από τους διαιτητές σε αυτά τα παιχνίδια. Ο κύριος Ντοντ ήταν πολύ αργός για να κυνηγά τις φάσεις και έπρεπε να μας δώσει ένα πέναλτι, με το οποίο θα κάναμε το 2-0 και όλα θα τελείωναν. Μισώ την ήττα, αλλά όταν χάνω προτιμώ να συμβαίνει όπως απέναντι στη Νιούκαστλ, με μια καλή διαιτησία από τον διαιτητή Άτκινσον, μια τυχερή εμφάνιση των αντιπάλων και μια ατυχή για μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση αν εξακολουθεί να πιστεύει πως υπάρχει εκστρατεία κατά της Τσέλσι, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, υποστήριξε: «Δεν θα απαντήσω σε αυτό. Δεν θέλω να τιμωρηθώ. Θέλω να είμαι εδώ και στο επόμενο ματς, οπότε απλώς θα πω ότι χάσαμε».

Για τα λάθη της Τσέλσι, είπε: «Κάναμε πολλά αμυντικά λάθη, κάποια ατομικά λάθη. Δεν ήταν εύκολο για τους αμυντικούς μου να αντιμετωπίσουν έναν καλό Τσαντλί κι έναν πολύ καλό Κέιν, όπως ήταν δύσκολο για την Τότεναμ να αντιμετωπίσει τον Αζάρ και τον Κόστα. Ο Αζάρ δέχεται πολλά μαρκαρίσματα, αλλά οι διαιτητές δεν τον προστατεύουν. Όταν δέχεσαι πέντε γκολ είναι δύσκολο να πάρεις θετικό αποτέλεσμα, αλλά κι εμείς πετύχαμε τρία και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερο. Θα μπορούσαν να μπουν ακόμη περισσότερα γκολ στο τέλος, αλλά και οι δύο ομάδες ήταν πολύ κουρασμένες».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης