Η FIFA απέρριψε το αίτημα της Τσέλσι, να αναβάλει προσωρινά την ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους Λονδρέζους.

Οι «μπλε», πλέον, θα εξετάσουν τα επόμενα βήματά τους, αφού τους παραδοθούν γραπτώς οι λόγοι που η FIFA οδηγήθηκε σε αυτή την ετυμηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) να εκδώσει προσωρινή απόφαση, η οποία θα επιτρέψει σε ποδοσφαιριστές να υπογράφουν εκτός μεταγραφικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Λονδίνου τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, για παραβίαση των κανόνων που σχεδιάστηκαν για να προστατευθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές.

Επίσης της επιβλήθηκε πρόστιμο άνω των 460.000 λιρών, ενώ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας κινδυνεύει με πρόστιμο 390.000 λιρών, ποινή που είναι επίσης εφέσιμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύλλογος του δυτικού Λονδίνου βρέθηκε να παρανομεί σε 29 περιστατικά παραβίασης του άρθρου 19, το οποίο αφορά τις μεταγραφές παικτών ηλικίας κάτω των 18 ετών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης