Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λας Πάλμας. Οι Μερένγκες τελικά πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης με γκολ του Κασεμίρο ένα λεπτό πριν λήξει το ματς.

Ο Γάλλος προπονητής τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι χαρούμενος με το εκτός έδρας αποτέλεσμα και λίγο θυμωμένος με το δεύτερο ημίχρονο. Φύγαμε με τους τρεις πόντους, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τι έγινε στο παιχνίδι. Θα δούμε το ματς αύριο και θα το αναλύσουμε, αλλά το δεύτερο ημίχρονο με ανησυχεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν οι παίκτες είχαν αλλού το μυαλό τους, είπε: «Δεν νομίζω ότι οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ πως σκέφτονταν το σημερινό παιχνίδι».

Για τη συνέχεια ανέφερε: «Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι φέτος, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, αλλιώς δεν πάμε πουθενά. Παίζοντας όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, σε καμία περίπτωση. Αυτά μόνο μπορώ να πω αυτήν τη στιγμή. Θέλω να δω το παιχνίδι και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά».

Τέλος, ρωτήθηκε για τον αν η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα στον αγώνα: «Δεν νομίζω πως το ποδόσφαιρο είναι άδικο. Κερδίσαμε το ματς γιατί ήμασταν καλύτεροι σε ένα από τα δύο κομμάτια του παιχνιδιού. Η Λας Πάλμας έπαιξε πολύ καλά, μας έκανε δύσκολη τη ζωή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Στο τέλος η Ρεάλ, 2-1 τη Λας Πάλμας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης