Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε τη Δευτέρα (2/11), κατά τη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Τρίτης (3/11) με την Ίντερ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, πως οι Μαδριλένοι δεν έχουν πλέον περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες, εάν θέλουν να προκριθούν στους «16».

«Η Ίντερ είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ αθλητική και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι τελικός για εμάς» τόνισε αρχικά ο Ζιντάν, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα άκρως physical παιχνίδι και μία μεγάλη «μάχη», κόντρα στους «νερατζούρι», απ’ τη στιγμή έχουν μόλις έναν βαθμό μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια στον όμιλο κόντρα σε Σαχτάρ και Γκλάντμπαχ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε ότι: «Πάντα υπάρχει συζήτηση έξω από την ομάδα, για το τι πρέπει να αλλάξουμε, αλλά αυτά τα παιδιά είναι ανταγωνιστικά. Θέλουν να κερδίσουν και μπορώ να το πω ως προπονητής τους. Πάντα φιλοδοξούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, πάντα θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλοί και ότι θέλουμε περισσότερα».

Ο «Ζιζού» στάθηκε ακόμη και στην επιστροφή του Εντέν Αζάρ, ο οποίος γύρισε μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμών και σημείωσε το πρώτο του τέρμα το περασμένο Σάββατο (31/10) κόντρα στην Ουέσκα, ευελπιστώντας πως θα μπορέσει να δημιουργήσει ξανά ένα «φονικό» τρίο στην επίθεση της «βασίλισσας» με την παρουσία και των Μπενζεμά-Ασένσιο: «Οι παίκτες που είναι εδώ θέλουν πάντα να γράφουν ιστορία, θέλουν πάντα περισσότερα και να αποδεικνύουν τι μπορούν να πετύχουν. Η συγκεκριμένη τριάδα είναι πολύ σημαντική και είμαι σίγουρος ότι μπορούν να ορίσει μια νέα εποχή στη Ρεάλ Μαδρίτης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης