Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραδέχθηκε στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου εν όψει του αγώνα με την Γαλατασαράι (22/10, 22:00, COSMOTE SPORT 4 HD) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, πως είναι ενοχλημένος με την φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, δύο 24ωρα μετά την ήττα-σοκ στην Μαγιόρκα, πρώτη στην La Liga από την έναρξη της περιόδου και η οποία επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να «αναρριχηθεί» στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως συνέβη και μετά το «βαρύ» 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του Champions League, τον περασμένο μήνα, η τελευταία εγχώρια ήττα έδωσε «τροφή» στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης για την θέση του Γάλλου στο τιμόνι των Μαδριλέων, προβάλλοντας, μάλιστα, και το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο ως υποψήφιου αντικαταστάτη του.

«Δεν θα πω πως δεν ενοχλήθηκα από αυτό, όντως με πείραξε, αλλά αυτό που έχω να κάνω είναι να αφοσιωθώ στην δουλειά μου και να σκέφτομαι θετικά», υποστήριξε ο Ζιντά στη διάρκεια των δηλώσεών του.

«Το τι έχει συμβεί στο παρελθόν και στο ποδόσφαιρο γενικότερα ξεχνιέται πολύ γρήγορα, αυτό που μετρά είναι τι κάνεις τώρα», πρόσθεσε ο «Ζιζού» που έχει οδηγήσει τους «μερένγκες» στην κατάκτηση τριών τροπαίων στο Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους παίκτες της Ρεάλ εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας, Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός διεθνής κεντρικός αμυντικός τόνισε εκ μέρους και όλων των συμπαικτών του την απόλυτη στήριξη προς το πρόσωπο του Ζιντάν. «θα ήταν πολύ εύκολο για το σύλλογο να πει ότι ο Ζιντάν θα παραμείνει μέχρι το τέλος της περιόδου και τότε αυτή η φημολογία θα τελείωνε. Κουραστήκαμε να ακούμε για όλους αυτούς τους προπονητές που μπορεί να έρθουν στην Ρεάλ», υποστήριξε ο Ράμος και συνέχισε:

«Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο πως θα νικήσουμε την Γαλατασαράι. Ο καθένας έχει ένα διαφορετικό τρόπο να μετρά την φόρμα μίας ομάδας, αλλά είμαστε ήρεμοι, γνωρίζουμε πολύ καλά πως αν δουλέψουμε σκληρά θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης