Στη Βαρκελώνη θα είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου την Τετάρτη, καθώς στις 21.00 (ώρα Ελλάδος) η Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Ρεάλ, στο μεγάλο «clasico» του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η μονομαχία των «μπλαουγκράνα» με τη «βασίλισσα» είχε αναβληθεί λόγω των διαδηλώσεων από το «δημοκρατικό τσουνάμι» και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από σχετική απόφαση της διοργανώτριας αρχής, οι αποστολές των δύο ομάδων και οι διαιτητές, έχουν καταλύσει στο ίδιο ξενοδοχείο, απ΄ όπου θ΄ αναχωρήσουν μαζί για το γήπεδο, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Αυτό συνέβη για λόγους ασφαλείας λόγω των διαδηλώσεων που έχουν προαναγγελθεί στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν το ντέρμπι των δύο ομάδων, ο Ζινεντίν Ζιντάν επιχείρησε να μην… οξύνει τα πνεύματα, δηλώνοντας πως πρόκειται απλά, για έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολλά πράγματα συμβαίνουν γύρω απ΄ αυτό το παιχνίδι, αλλά τελικά, αυτό που θέλουν να δουν οι φίλαθλοι, είναι ένα καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι και τίποτα περισσότερο.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να βάλουμε όλη μας την ενέργεια στο γήπεδο και να σκεφτούμε το παιχνίδι. Για τα υπόλοιπα, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για μια ολόκληρη εβδομάδα (σ.σ. εννοώντας τι συμβαίνει στην Καταλονία).

Δεν με ανησυχεί απολύτως τίποτε. Είμαι χαρούμενος! Και αυτό συμβαίνει για όλους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παίξουμε έναν τέτοιο αγώνα, ένα clasico.

Θυμάμαι ως παίκτης, ότι ζούσα για να παίζω αυτούς τους αγώνες. Ελπίζω ότι θα δούμε έναν σπουδαίο αγώνα. Το πιο σημαντικό δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά αυτά που θα κάνουμε στο γήπεδο για 90 λεπτά.

Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Κι εγώ είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω σε καθημερινή βάση. Εάν ασχοληθώ με αυτά που μπορεί να συμβούν σ΄ εμένα, καλύτερα ν΄ αλλάξω επάγγελμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης