Μετά από δύο συνεχόμενες απροσδόκητες εντός έδρας ήττες, από την Κάντιθ και τη Σαχτάρ, πολλά ρεπορτάζ στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν «παίζει το κεφάλι του» αύριο (24/10), στο πρώτο clasico της χρονιάς στο «Καμπ Νου».

Το μέλλον του στη Ρεάλ, ήταν απ’ τα θέματα που κυριάρχησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τον Γάλλο τεχνικό να δηλώνει ότι έχει την υποστήριξη των ποδοσφαιριστών του, αλλά παράλληλα να επιχειρεί να υποβαθμίσει τη σημασία της πίεσης που του ασκείται. «Έχω κερδίσει πολλά με αυτούς τους παίκτες, έχουν κερδίσει πολλά για εμένα και θα είμαι δίπλα τους ως το τέλος. Εκείνοι είναι που τρέχουν και μάχονται και μπορώ να αισθανθώ την υποστήριξή τους» τόνισε ο Ζιντάν και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι κάποιοι άνθρωποι λένε ότι κρίνεται το μέλλον μου, αλλά το ίδιο συνέβη και πέρυσι, το ίδιο συνέβη και στην πρώτη μου θητεία εδώ. Πρέπει απλώς να κάνω τη δουλειά μου και να ξεχάσω οτιδήποτε άλλο».

Ο Γάλλος προπονητής δεν αρνήθηκε ότι η Ρεάλ εμφανίζει αγωνιστικά προβλήματα, επισήμανε όμως ότι «… το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να αλλάξουμε τη δυναμική και έχουμε μπροστά μας παιχνίδια που μπορούμε να το πετύχουμε αυτό. Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, χρειάζεται να δείξεις χαρακτήρα και ποιότητα».

Ο Ζιντάν επιβεβαίωσε την επιστροφή του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος απουσίασε εξαιτίας ενός μικροπροβλήματος από το ματς του Champions League με τη Σαχτάρ, αλλά θα είναι παρών απέναντι στην Μπαρτσελόνα. «Είναι ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά προφανώς δεν πρόκειται να ρισκάρουμε. Θα είναι μαζί μας, χρειαζόμαστε παίκτες που να είναι 100% έτοιμοι και ο Σέρχιο είναι» δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ, ο οποίος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Αζάρ, Καρβαχάλ, Οντριοθόλα και Όντεγκααρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης