Στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε την πεποίθησή του ότι είναι καλύτερος προπονητής, σε σχέση με την πρώτη θητεία του στη «βασίλισσα» (2016-2018).

«Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Ζιζού» και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι καλά, νιώθω ότι προοδεύω. Μαθαίνουμε από κάθε κατάσταση, από τους ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούω πολύ, επειδή οι άνθρωποι γύρω μου είναι πραγματικά άξιοι. Αυτό με κάνει να εξελίσσομαι πολύ ως προπονητής και ως άτομο, αυτός ήταν πάντα ο στόχος μου. Εργάζομαι καθημερινά με υπομονή.

Η ομάδα δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Έχω μια πολύ καλή ομάδα, η οποία παρέμεινε η ίδια στο 80% (σ.σ. σε σύγκριση με εκείνη που άφησε όταν άφησε τη θέση του το 2018).

Και με αυτό το 20%, όλοι εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Και εργαζόμαστε γι ‘αυτό. Ήρθαμε γι ‘αυτό, προετοιμαζόμασταν γι’ αυτό. Είναι ο νόμος αυτού του συλλόγου. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και οι παίκτες του, ζουν για να παίξουν τέτοιους αγώνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς, παράλληλα για τον συνάδελφο του, Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες του στην Μπαρτσελόνα, ο έμπειρος Γάλλος τεχνικός, σχολίασε: «Αυτό που συμβαίνει με τον Βαλβέρδε, συμβαίνει σε όλους τους προπονητές και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης