Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να… γλυκοκοιτάζει τον Γκάρεθ Μπέιλ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιουνίου, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, διά στόματος Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε ότι Ουαλός σταρ δεν πωλείται.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης αγοράζει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Δεν τους πουλάει. Είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρονται άλλοι σύλλογοι για την απόκτηση του. Θα βελτίωνε κάθε ομάδα στον κόσμο. Ωστόσο, ο πρόεδρος έχει πει ότι δεν είναι προς πώληση και γι’ αυτό δεν πρόκειται να μπούμε στη συζήτηση για την παραχώρηση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών μας πέρυσι και φέτος κάνει πάλι μια πολύ καλή σεζόν. Ο Μπέιλ θα μείνει στη Ρεάλ», ξεκαθάρισε στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror» ο «Ζιζού», που είναι προπονητής στη β’ ομάδα της Ρεάλ και ο βασικός σύμβουλος του προέδρου της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο αγγλικός Τύπος επιμένει πως ο Λουίς Φαν Γκάαλ έχει ζητήσει την απόκτηση του Μπέιλ από την ισπανική ομάδα, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 έναντι του ποσού-ρεκόρ των 100 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η Γιουνάιτεντ προτείνει 60 εκατ. ευρώ και τον βασικό της τερματοφύλακα, Νταβίντ Ντε Χέα, ως αντάλλαγμα, προκειμένου να πάρει τα δικαιώματα του Μπέιλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης