Το χρονικό του προαναγγελθέντος «διαζυγίου» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουλέν Λοπετέγκι.
Η διοίκηση της «βασίλισσας» προχώρησε στην απομάκρυνση του Ισπανού προπονητή από τον πάγκο του συλλόγου, μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και κάτι περισσότερο από ένα 24ωρο από τη συντριβή στο «Καμπ Νόου» από την Μπαρτσελόνα με 5-1 σκορ.

Η Ρεάλ γεύτηκε τη χαρά της νίκης για τελευταία φορά στη La Liga στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν είχε επικρατήσει της Εσπανιόλ. Έκτοτε ηττήθηκε από τις Σεβίλλη, Αλαβές, Λεβάντε, ενώ ήρθε ισόπαλη με την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-0) πριν γνωρίσει τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα.

Ο 52χρονος αντικατέστησε τον Ζινεντίν Ζιντάν, μετά την απόφαση του Γάλλου να παραιτηθεί, έχοντας οδηγήσει την Ρεάλ στην κατάκτηση του Champions League τον περασμένο Μάιο.
Την τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων αναλαμβάνει τουλάχιστον προσωρινά ο τεχνικός της Castilla (β’ ομάδα του συλλόγου), Σαντιάγκο Σολάρι, ο οποίος θα επωμιστεί το βαρύ φορτίο να βγάλει τη Ρεάλ από το αγωνιστικό τέλμα, στο οποίο περιήλθε επί ημερών Λοπετέγκι στον πάγκο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης