Πενταετή επέκταση συμβολαίου υπέγραψε ο Έντι Ταβάρες στη Ρεάλ Μαδρίτης. O σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι οδήγησε τη «βασίλισσα» στην κατάκτηση τεσσάρων τίτλων από τον Νοέμβριο του 2017, όταν και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της! Τον Μάιο του 2018 στο Βελιγράδι, η Ρεάλ με τον Ταβάρες στη φροντ λάιν κατέκτησε την Euroleague, ενώ η πολυνίκης με 10 τίτλους στο πρώτο τη τάξει ευρωπαϊκό διασυλλογικό πρωτάθλημα πανηγύρισε επίσης δύο πρωταθλήματα Ισπανίας και ένα Supercopa.

Το μυστικό της επιτυχίας της Ρεάλ Μαδρίτης, μιας ομάδας που έπαιζε το πιο επιθετικό μπάσκετ στην Euroleague την περασμένη σεζόν, είναι πως στις τάξεις της είχε τον κορυφαίο αμυντικό της διοργάνωσης και μέλος της κορυφαίας πεντάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής ο Ταβάρες έχει αγωνιστεί σε 148 αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, εκ των οποίων οι 77 στην Euroleague, οι 63 στο ισπανικό πρωτάθλημα, οι 6 στο Κύπελλο Ισπανίας και οι 2 σε Supercopa.

Ο MVP της Euroleague γα τον μήνα Οκτώβριο του 2018 είχε μέσο όρο 7,4 πόντους και 6,2 ριμπάουντ ανά αγώνα τη σεζόν 2018-19, στην Euroleague. Η καλύτερη επίδοσή του σε μία βραδιά στη διοργάνωση είναι τα 16 ριμπάουντ, ενώ σε κοψίματα έχει καταφέρει να «κλείσει τα φώτα» 7 φορές στον ίδιο αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης