Ο Σαντιάγκο Σολάρι δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει τη Ρεάλ. Ο Αργεντινός που ανέλαβε τη «βασίλισσα» ως υπηρεσιακός τεχνικός μετά την απομάκρυνση του Λοπετέγκι ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Μελίγια για το Κόπα Ντελ Ρέι:

«Βρήκα μια ομάδα πληγωμένη, αλλά αποφασισμένη να αλλάξει την κατάσταση. Είναι μια ομάδα με πρωταθλητές και πολεμιστές, που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά θέλει να αντιστρέψει τα τωρινά δεδομένα. Αυτό που με νοιάζει πρώτα είναι να πάμε στην έδρα της Μελίγια για το Κύπελλο αύριο και να παίξουμε με αρχ@@@».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν σκέφτομαι μακριά. Στη δουλειά μας σκέφτεσαι μόνο την επόμενη φάση, πας μέρα με τη μέρα. Η Ρεάλ είναι τόσο σπουδαία που είναι υπεράνω όλων ημών. Πρώτο μας μέλημα είναι να κερδίσουμε τη Μελίγια».

Στην ερώτηση αν μπορεί να γίνει νέος Ζιντάν απάντησε: «Αφήστε τον Ζιντάν στην ησυχία του. Είναι μια από τις κορυφαίες μορφές στην ιστορία της Ρεάλ. Δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτόν, ας τον αφήσουμε στο μεγαλείο του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης