Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ισπανική «As», οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται να εξετάζουν αρκετά σοβαρό το ενδεχόμενο να δώσουν στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της «βασίλισσας», εν όψει της νέας σεζόν.

Αφορμή για αυτό στάθηκαν τα διαδοχικά «όχι» που εισέπραξαν οι διοικούντες τους «μερένχες» από τους Ποκετίνο, Λεβ, Αλέγκρι, Κλοπ και Νέιγκελσμαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, στη Ρεάλ επιθυμούν να επισπεύσουν τις διαδικασίες σχετικά με τον νέο προπονητή, καθώς θεωρούν πως η συγκεκριμένη ιστορία σχετίζεται άμεσα και με τις πιθανότητες παραμονής των Ρονάλντο και Μπέιλ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Τέλος, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως στα θετικά της πρόσληψης του Μίτσελ συγκαταλέγονται το ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων λόγω της πολυετούς παρουσίας του ως ποδοσφαιριστής, οι συνολικά 559 συμμετοχές και τα 134 γκολ που κατέγραψε από το 1984 έως το 1996, αλλά και το γεγονός πως έχει αρκετές εμπειρίες ως πρώτος προπονητής καθώς κατά το παρελθόν έχει αναλάβει τις τύχες πολλών ομάδων (Μαρσέιγ, Ολυμπιακός, Σεβίλλη, Χετάφε και Τάγιο Βαγιεκάνο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης