Ετοιμοπόλεμος για το αυριανό «clasico» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάρτσελόνα είναι ο Σέρχιο Ράμος, καθώς όπως δήλωσε σήμερα ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Κάρλο Αντσελότι, ο Ισπανός σέντερ μπακ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα και τέθηκε στη διάθεσή του.

Αντίθετα ο «Καρλέτο» επισήμανε ότι ο Μπέιλ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του στον γλουτό, το οποίο τον κράτησε εκτός της αναμέτρησης στο «Άνφιλντ» κι έτσι δεν θα ενισχύσει την ομάδα του απέναντι στους Καταλανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα ο Αντσελότι δήλωσε πως η Ρεάλ θα πρέπει να κάνει ένα «τέλειο» παιχνίδι και εξέφρασε την άποψη ότι η ομαδική δουλειά θα είναι ζωτικής σημασίας για να πάρει τη νίκη στην 169η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας.

«Πρέπει να κάνουμε τα πάντα τέλεια, να επιτεθούμε τέλεια και να αμυνθούμε τέλεια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι και συμπλήρωσε: «Το κλειδί είναι ότι οι παίκτες καταλαβαίνουν πως πρέπει να θέσουν την ποιότητά τους στην υπηρεσία της ομάδας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης