Είτε έχει… άγνοια κινδύνου, είτε περιμένει άμεση βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει η Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε κάθε περίπτωση, η «ηρεμία» που επέδειξε ο Χουλέν Λοπετέγκι κατά την διάρκεια της -καθιερωμένης παραμονές αγώνα- συνέντευξης Τύπου, προκαλεί το ενδιαφέρον, κυρίως των φιλάθλων των «μερένχες».

«Αισθάνομαι καλά. Είμαι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Το μοναδικό που με απασχολεί, είναι να συνεχίσουμε το έργο μας και να επιμένουμε στην δημιουργία. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με την Λεβάντε.
Αυτός είναι ο στόχος μας. Οφείλουμε να επικεντρωθούμε στον συγκεκριμένο αγώνα, χωρίς να μας απασχολούν τα… εξωτερικά σχόλια, τα λεπτά χωρίς τέρματα και άλλα πράγματα», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:
«Το Σάββατο υπάρχουν τρεις βαθμοί, τρεις σημαντικοί βαθμοί, που μπορούν να μας φέρουν ακόμη και στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή, λοιπόν, είναι η προτεραιότητά μας. Δεν αισθάνομαι καμία απειλή, αντίθετα θεωρώ πως έχω την υποστήριξη του συλλόγου».

Ωστόσο, οι τέσσερις διαδοχικοί αγώνες χωρίς νίκη και -κυρίως- χωρίς γκολ για τους 13 φορές πρωταθλητές Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο, είναι πολλοί. Και χωρίς αμφιβολία, ο Λοπετέγκι το γνωρίζει καλά, δεδομένου ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει να παρουσιάζει ανάλογη -αρνητική- εικόνα από το μακρινό 1985.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης