Χωρίς τον Εντέν Αζάρ θα αγωνιστεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην αυριανή (17/8) αναμέτρηση με τη Θέλτα στο Βίγκο για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Βέλγος επιθετικός, τον οποίο η «βασίλισσα» απέκτησε τον Ιούνιο από την Τσέλσι έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ, υπέστη ένα μυικό τραυματισμό στη σημερινή προπόνηση, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μερένγκες» για τον Αζάρ αναφέρει ότι ο παίκτης υποβλήθηκε μετά την προπόνηση σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί μυικό τραυματισμό στο πρόσθιο τμήμα του δεξιού μηρού. Η ανακοίνωση δεν αναφέρει πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης ο Αζάρ, για τον οποίο υπογραμμίζει ότι η πορεία της αποθεραπείας του θα συνεχίσει να αξιολογείται, ωστόσο τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για απουσία του για 3-4 εβδομάδες.

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, ο Αζάρ θα απουσιάσει και από τις αναμετρήσεις πρωταθλήματος με Βαγιαδολίδ (24/8) και Βιγιαρεάλ (1/9), ενώ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στο παιχνίδι με τη Λεβάντε (14/9).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης