Μόλις 25 λεπτά κράτησε η επιστροφή του Ντάνι Καρβαχάλ στην αγωνιστική δράση. Ο δεξιός μπακ της Ρεάλ ξεκίνησε βασικός στο χθεσινό (14/2) ματς με τη Βαλένθια, μετά από απουσία ενός μήνα, αλλά αποχώρησε με νέο τραυματισμό, κατά τα φαινόμενα μάλιστα σοβαρότερο από τον προηγούμενο.

Ο διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό μηρό, όμως αυτή τη φορά έχει πειραχθεί και ο τένοντας, γεγονός που καθιστά την κατάσταση σοβαρότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη «Marca», ο Καρβαχάλ μπορεί να μείνει δύο και πλέον μήνες εκτός δράσης, στερώντας από τον Ζινεντίν Ζιντάν μία πολύτιμη λύση για τη συνέχεια του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά και του Champions League, όπου οι «μερένχες» θα αντιμετωπίσουν στη φάση των «16» την Αταλάντα.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από διαδοχικούς τραυματισμούς, που τον έχουν αφήσει να αγωνιστεί σε μόλις 12 επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας του (από τις 31 που έχει δώσει συνολικά η Ρεάλ).

Το πρώτο πρόβλημα παρουσιάστηκε στις αρχές Οκτωβρίου στο γόνατο, ενώ έκτοτε έχει υποστεί τρεις μυϊκούς τραυματισμούς, έναν στα τέλη Νοεμβρίου, έναν στις αρχές Ιανουαρίου και έναν τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης