Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόστιμο ενός εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή στον Σέρχιο Ράμος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 11:16
Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόστιμο ενός εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή στον Σέρχιο Ράμος

Ακόμη ένας διάσημος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα, εντοπίστηκε να φοροδιαφεύγει.

Μετά τους Λιονέλ Μέσι, Χαβιέ Μασεράνο, Τσάμπι Αλόνσο, Ρανταμέλ Φαλκάο και Ζεράρδ Πικέ, ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, κατηγορείται για απόκρυψη εισοδημάτων από την οικονομική εισαγγελία της Μαδρίτης και τιμωρήθηκε με πρόστιμο ενός εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo», ο διεθνής αμυντικός «συνελήφθη» να έχει αποκρύψει εισοδήματα των οικονομικών ετών 2012, 2013 και 2014 σχετικά με τη διαχείριση δικαιωμάτων της εικόνας του.

Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Ράμος έχει ήδη κινηθεί νομικά, αμφισβητώντας το πρόστιμο, ωστόσο έχει ήδη καταβάλει και μία δόση, για να μην οδηγηθεί η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ισπανικές Αρχές έχουν διεξαγάγει έρευνα για αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέρονται να μη δήλωσαν σωστά έσοδα που είχαν από δικαιώματα της εικόνας τους.

Το 2016 ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, και ο πατέρας του κρίθηκαν ένοχοι για φορολογική απάτη ύψους 4,1 εκατομμυρίων ευρώ, για εισόδημα που αποκτήθηκε από δικαιώματα της εμπορικής εικόνας του.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 11:20