Δυσμενέστερα των αρχικών εκτιμήσεων είναι τα νέα στη Ρεάλ Μαδρίτης από τον τραυματισμό του Σέρχιο Ράμος, στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τη Σεβίλλη.

Η «κολόνα» της αμυντικής γραμμής των πρωταθλητών Ευρώπης θα μείνει περίπου πέντε εβδομάδες εκτός γηπέδων, αντί για 20 μέρες που ήταν η πρώτη εκτίμηση, λόγω της θλάσης που υπέστη στον αριστερό μηρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής σέντερ μπακ θα χάσει πλέον και τα δύο ματς των «μερένγκες» με τη Σάλκε για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πιθανότατα προλαβαίνει το ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα, που θα γίνει 21 ή 22 Μαρτίου.

Ο τραυματισμός του Σέρχιο Ράμος αποτελεί ακόμη ένα πλήγμα για τον Κάρλο Αντσελότι, που είδε στο ίδιο ματς τον Χαμές Ροντρίγκες να τραυματίζεται στο δεξί πόδι (κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο) και να τίθεται νοκ-άουτ για δύο μήνες.

Τραυματίες παραμένουν και οι Λούκα Μόντριτς και Πέπε, ενώ για το αυριανό ντέρμπι με την Ατλέτικο δεν υπολογίζεται ούτε ο Μαρσέλο, που συμπλήρωσε κάρτες. Το πρόβλημα είναι μεγάλο, ιδιαίτερα στο κέντρο της άμυνας, όπου αύριο ο Ιταλός τεχνικός θα στηριχθεί (αναγκαστικά) στους Ραφαέλ Βαράν και Νάτσο Φερνάντεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης