Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Λούκα Γιόβιτς, καθώς την Τετάρτη πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Sanitas La Moraleja και κατόπιν υπέγραψε εξαετές συμβόλαιo με τον ισπανικό σύλλογο, που τον παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των «μερέγχες», ο Σέρβος επιθετικός αρκέστηκε να πει ότι «τώρα είμαι το πιο χαρούμενο παιδί στον κόσμο, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με τον μεγαλύτερο σύλλογο. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει περισσότερα τρόπαια και τίτλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παρουσίαση του 21χρονου άσου έκανε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος καλωσόρισε τον Γιόβιτς, πλέκοντάς του το εγκώμιο.

Ο επικεφαλής του ισπανικού συλλόγου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είσαι ένας από τους καλύτερος σκόρερ στην Ευρώπη κι έχεις μπροστά σου τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχες μια εξαιρετική σεζόν σημειώνοντας 27 γκολ, αλλά οι φίλαθλοί μας θα σου ζητήσουν πολλά περισσότερα, επειδή ξέρουν όλα όσα μπορείς να προσφέρεις με τη σπουδαία ποιότητά σου. Σ’ ευχαριστούμε που επέλεξες αυτό το σήμα και αυτή τη φανέλα για να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο.

Έχεις φτάσει τόσο μακριά και ξέρουμε πολύ καλά ότι άλλοι μεγάλοι σύλλογοι σε ήθελαν για το ταλέντο σου και την ικανότητά σου να δουλεύεις σκληρά. Όμως, ήθελες να είσαι μέλος του θρύλου που είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και πάλεψες σκληρά για να τα καταφέρεις. Έρχεσαι στον πιο αγαπητό σύλλογο, σε ηλικία μόνο 21 ετών, αλλά με μια καριέρα που σου έχει επιτρέψει να είσαι διεθνής με την εθνική ανδρών της χώρας σου και να έχεις κατακτήσει τίτλους σε τρεις χώρες.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης