Νέο τριετές συμβόλαιο υπέγραψε με τη Ρεάλ ο Λούκας Βάθκεθ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα, που τον ανέδειξε.

Ο 30χρονος άσος έμενε ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και για αρκετό διάστημα υπήρχε η αίσθηση ότι θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη, καθώς δεν είχε φτάσει σε συμφωνία με τη διοίκηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, βρέθηκε η «χρυσή τομή» και ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να φορά τη λευκή φανέλα της «βασίλισσας» μέχρι το 2024.

Ο Βάθκεθ μπορεί να παίξει τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και ως εξτρέμ, αλλά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν τον χρησιμοποίησε αρκετά και ως δεξί μπακ, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Ντάνι Καρβαχάλ. Ο ίδιος ο Βάθκεθ τραυματίστηκε στο γόνατο στο «clasico» με την Μπαρτσελόνα και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ο Λούκας Βάθκεθ εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ρεάλ σε ηλικία 16 ετών και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα το 2015 (αφού μεσολάβησε ένας χρόνος δανεισμού στην Εσπανιόλ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 240 παιχνίδια, έχει σημειώσει 26 γκολ και έχει πανηγυρίσει με τους «μερένχες» τρία συνεχόμενα Champions League, ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων και δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης, καθώς επίσης δύο πρωταθλήματα και δύο Σούπερ Καπ Ισπανίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης