Τον Ρεϊνιέρ παρουσίασε κι επίσημα την Τρίτη η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 18χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο μήνα από τη Φλαμένγκο, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του για την ένταξή του στην ομάδα την οποία χαρακτήρισε ως την αγαπημένη του.

«Έκανα πραγματικότητα το όνειρό μου» δήλωσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός, τον οποίο καλωσόρισε ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν έμαθα το νέο (σ.σ. της μεταγραφής) ένιωσα απερίγραπτη χαρά. Ο πατέρας μου μού τηλεφώνησε για να μου το ανακοινώσει, όταν ήμουν στο Παγκόσμιο συλλόγων.

Άρχισα να κλαίω, ο συγκάτοικός μου στο δωμάτιο το ίδιο. Είναι κάτι γιγαντιαίο, γιατί η Ρεάλ ήταν πάντα η αγαπημένη μου ομάδα» είπε ο Ρεϊνιέρ, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι, όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του του έδειχνε βίντεο του νυν προπονητή της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος έγινε έτσι το ίνδαλμά του.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρεάλ ως το καλοκαίρι του 2026, αρχικά όμως θα ενταχθεί στην Καστίγια (β΄ ομάδα του συλλόγου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης