Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα διεκδικούν σήμερα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το «εισιτήριο» για τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας (21,50, OPEN TV). Με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Καμπ Νου» να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, το «clasico» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο τεχνικός της «βασίλισσας», Σαντιάγκο Σολάρι, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ίσκο για τον σημερινό αγώνα, κρίνοντάς τον ανέτοιμο για ένα τόσο σημαντικό ματς.

Ο Ισπανός μέσος δεν έπαιξε σε τέσσερις αγώνες λόγω ενός τραυματισμού στην πλάτη, ωστόσο έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και είχε πάρει την έγκριση από το ιατρικό επιτελείο για να παίξει, αλλά κρίθηκε αγωνιστικά ανέτοιμος και αποκλείστηκε από την αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να επισημανθεί ότι ο Ίσκο έχει τεθεί εκτός βασικών πλάνων από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Σολάρι και δεν έχει κρύψει τη δυσφορία του για τον παραγκωνισμό του. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο Ισπανός χαφ έκανε μία ανάρτηση στο Twitter, όπου διαμαρτυρήθηκε για έλλειψη ευκαιριών από τον Αργεντινό προπονητή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης