Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης μονιμοποίησης ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο -μέχρι σήμερα υπηρεσιακός προπονητής της- Σαντιάγκο Σολάρι, υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 με τον σύλλογο.

Η «βασίλισσα» είχε διορία δύο εβδομάδων από τη στιγμή που προσέλαβε τον 42χρονο τεχνικό ως υπηρεσιακό για να πάρει την απόφασή της σχετικά με τον προπονητή, που θα ήταν… μόνιμα στον πάγκο της (σύμφωνα με τους κανόνες της ισπανικής ομοσπονδίας), και τελικά οι ιθύνοντες της ομάδας έκριναν ότι πρέπει να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αργεντινό.
«Το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο συνεδρίασε σήμερα, συμφώνησε στην πρόσληψη του Σαντιάγκο Σολάρι ως προπονητή της πρώτης ομάδας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Υπενθυμίζεται ότι ο Σολάρι, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της Καστίγια (β’ ομάδα του συλλόγου), ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων, μετά την αποπομπή του Λοπετέγκι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 42χρονος Αργεντινός έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής τη Ρεάλ σε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με εκείνον στον πάγκο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης