Όνειρο για τον ίδιο χαρακτήρισε ο Πολ Πογκμπά το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει την προοπτική να συναντήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν στη «βασίλισσα», επισήμανε: «Έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα. Τι να απαντήσω; Ναι, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να παίξουν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να είναι ένα όνειρο. Είναι ένα όνειρο για εμένα. Και γιατί όχι κάποια ημέρα, να γίνει πραγματικότητα. Όπως είπα, είμαι στο Μάντσεστερ και μου αρέσει η ομάδα και ο σύλλογος.

Παίζω στο Μάντσεστερ, διασκεδάζω και θέλω να κάνω τα πάντα για να βάλω την ομάδα εκεί που του αξίζει. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως και οι συμπαίκτες μου».

Από εκεί και πέρα ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας αποκάλυψε όρτι δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχετικά με το μέλλον του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προτιμώ να επικεντρωθώ στην μπάλα και ειδικά στην ανάκαμψή μου. Κανείς δεν μου έχει πει τίποτε», τόνισε ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει με τον Εντ Γουντγουορντ (σ.σ. εκτελεστικός αντιπρόεδρος του συλλόγου). Δεν έγινε λόγος για ανανέωση.

Προς το παρόν, είμαι στο Μάντσεστερ και σκέφτομαι κυρίως πως θα επιστρέψω σε κορυφαία φόρμα. Νομίζω ότι θα υπάρξει μια στιγμή που ο σύλλογος θα έρθει να μου μιλήσει και ίσως να μου προσφέρει κάτι, ή όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης