Πέρεθ για Εμπαπέ: «Την 1η Ιανουαρίου όλα μπορούν να λυθούν»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021, 14:53
Πέρεθ για Εμπαπέ: «Την 1η Ιανουαρίου όλα μπορούν να λυθούν»

Λίγες ώρες αφότου ο Κιλιάν Εμπαπέ «έσπασε» τη σιωπή του, διαβεβαιώνοντας, μιλώντας στη «L' Equipe» και στο RMC Sport, ότι ζήτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν να δεχτεί να τον παραχωρήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο Ιούλιο, ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, μίλησε για το μέλλον του Γάλλου διεθνούς επιθετικού.

Ο Πέρεθ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι προτίμησε να μην αναφερθεί επίσημα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, τώρα... σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Κιλιάν Εμπαπέ. «Τον Ιανουάριο θα έχουμε νέα. Ελπίζουμε ότι την 1η Ιανουαρίου όλα μπορούν να λυθούν», είπε ο πρόεδρος της Ρεάλ, αναφερόμενος στην ημερομηνία από την οποία ο Εμπαπέ θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί, αφού το συμβόλαιό του με την Παρί ΣΖ λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας μίλησε σχετικά στην εφημερίδα «El Debate», όπου πήγε σήμερα το πρωί για να αναλύσει την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, που, όπως οι υπόλοιποι, δέχθηκε σοβαρό πλήγμα από την πανδημία του κορωνοϊού. «Έχουμε περάσει από τα έσοδα 900 εκατομμυρίων ευρώ σε κάτι παραπάνω από 600. Πιθανότατα θα χρειαστούν περίπου τρία χρόνια για να επιστρέψουμε στους αριθμούς που είχαμε πριν από την πανδημία», είπε.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021, 15:01