Ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπραχίμ Ντίας παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα από τη νέα του ομάδα και όπως χαρακτηριστικά είπε δεν είχε άλλη επιλογή, από το να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι για να παίξει για τον σύλλογο των ονείρων του.

«Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Είναι το καλύτερο δώρο εορτών που έχω δεχθεί. Είχα τρεις επιλογές, αφού αποφάσισα να φύγω από την Μάντσεστερ Σίτι.
Η πρώτη ήταν να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης, η δεύτερη ήταν να παίξω στην Ρεάλ Μαδρίτης και η τρίτη να… παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μου ήταν αδύνατο να πάω οπουδήποτε αλλού. Καταλαβαίνω την ευθύνη να παίζω με αυτή τη φανέλλα, αλλά θα δώσω τα πάντα από την πρώτη ημέρα», είπε ο Ισπανός μέσος στους δημοσιογράφους.

Ο Ντίας υπέγραψε συμβόλαο 6,5 χρόνων που θα τον κρατήσει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μέχρι το 2025.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού παίκτη και δήλωσε ότι ο ενθουσιασμός του να ενταχθεί στους πρωταθλητές Ευρώπης θα τον βοηθήσει να επιτύχει.
«Αυτός ο παίκτης έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο, έχει ποιότητα και αυτό θα τον βοηθήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, που απέκτησαν τον παίκτη έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης