Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει σταματήσει κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, όμως οι σύλλογοι παραμένουν «ζωντανοί οργανισμοί» και φροντίζουν να ρυθμίζουν όλα τα εξωαγωνιστικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου στα… υψηλά κλιμάκια των Μαδριλένων συζητήθηκε εκτενώς το τελευταίο διάστημα το ζήτημα παραμονής του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία των «μερένχες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος προπονητής οδηγεί τους Μαδριλένους για ακόμα μία φορά στη διεκδίκηση του τίτλου, με τη Ρεάλ να βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα κι ενώ απομένουν 11 αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», ο «Ζιζού» θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο σ΄ αυτήν την εξέλιξη έχει συνδράμει η πανδημία του κορωνοϊού. Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει να αποφύγει να προσθέσει μεγαλύτερο προβληματισμό, δεδομένης της διαμορφωθείσας κατάστασης με την πανδημία και προσανατολίζεται να κρατήσει τον Ζιντάν, ο οποίος μόνο αποτυχημένος δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός έχει ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, με τους Μπέιλ, Ροντρίγκες, Μαριάνο και Γιόβιτς να μη βρίσκονται στα βασικά πλάνα του, την ώρα που καλείται να αποφασίσει για τους δανεικούς Λουνίν, Ασράφ, Ρεγκιλόν, Όσκαρ Ροντρίγκες, Όντεγκααρντ, Θεμπάγιος, Κούμπο και Μαγιοράλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης