Θέμα ωρών θεωρείται η μεγάλη επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με το «La Sexta».

Όπως μετέδωσε αποκλειστικά, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας η εκπομπή «Jugones» του συγκεκριμένου ισπανικού καναλιού ο προπονητής των επιτυχιών με τα τρία συνεχόμενα Champions League στον πάγκο των Μαδριλένων αναμένεται να διαβεί και πάλι τις πύλες του «Μπερναμπέου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο oι αντιρρήσεις που είχε ο «Ζιζού» για  να αναλάβει τη δεδομένη χρονική στιγμή και πάλι το «τιμόνι» της ομάδας κάμφθηκαν και ως εκ τούτου θα επιστρέψει στη «βασίλισσα» τώρα και όχι στο τέλος της περιόδου. 

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, η Ρεάλ θα ανακοινώσει εντός της ημέρας το «διαζύγιο» με τον Σολάρι και την επαναπρόσληψη του Ζιντάν στην τεχνική της ηγεσία, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό-σοκ της ομάδας στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Άγιαξ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος προπονητής κάθισε στον πάγκο από το 2016 έως το 2018, κατακτώντας με τους «μερένχες» τρία διαδοχικά Τσάμπιονς Λιγκ, ένα πρωτάθλημα, ένα ισπανικό Supercopa, δύο (διαδοχικά) ευρωπαϊκά Super Cup και δύο (διαδοχικά) Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης