Ο Τιμπό Κουρτουά δείχνει αποφασισμένος να εγκαταλείψει την Τσέλσι και να επιστρέψει στην Ισπανία για λόγους οικογενειακούς, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος. Ο Βέλγος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης το διάστημα 2011-2014 και στη συνέχεια στην Τσέλσι με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Μουντιάλ 2018 έχει ένα κοριτσάκι τριών ετών και ένα αγοράκι ενός έτους από τη σχέση του με την Μάρτα Ντομίνγκες (πλέον έχουν χωρίσει οι δρόμοι τους), τα οποία κατοικούν με την μητέρα τους στη Μαδρίτη, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διαβάζω στον Τύπο ότι η Τσέλσι αναμένει την απόφαση του Τιμπό, αλλά ο ίδιος έχει καταστήσει σαφές στην ομάδα του ότι επιθυμεί να μεταγραφεί στη Μαδρίτη. Γι΄ αυτόν είναι μια σημαντική απόφαση προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του. Ήδη έχε κατατεθεί μια πρόταση για την μετακίνησή του, την οποία η Τσέλσι πρέπει να κάνει δεκτή», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ενροτό, στην εφημερίδα «Sun».

«Καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι της Τσέλσι μπορεί να είναι αναστατωμένοι που θέλει να φύγει από το σύλλογο. Αλλά είναι μια ανθρώπινη επιλογή από κάποιον που θέλει να είναι κοντά στα παιδιά του», πρόσθεσε ο Ενροτό.

«Σήμερα, ο Κουρτουά είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας. Στο μέλλον, δεν ξέρω, αυτό εξαρτάται από τον σύλλογο, και ιδιαίτερα τον ίδιο, νομίζω. Αλλά ελπίζω ότι ο Κουρτουά θα παραμείνει», δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής της Τσέλσι Μαουρίτσιο Σάρι, σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε την Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης