Αν και όλα τα μεταγραφικά σενάρια της Ρεάλ Μαδρίτης, το τελευταίο δίμηνο, επικεντρώνονται γύρω από τους Κιλιάν Εμπαπέ και Πολ Πογκμπά, ο πρώην ατζέντης του Νεϊμάρ Τζούνιορ, Βάγκνερ Ριμπέιρο, έβαλε στο… κάδρο το όνομα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ, ουδέποτε τον έβγαλε από το μυαλό του.

Σε συνέντευξή του στο ESPN, ο Βραζιλιάνος ατζέντης παραδέχθηκε πως έκανε πολλές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ρεάλ, στα γραφεία της εταιρίας του στη Μαδρίτη τονίζοντας πως «…πήγα στη Μαδρίτη πολλές φορές, επειδή ο Φλορεντίνο είχε σαν όνειρό του να αποκτήσει τον Νεϊμάρ η Ρεάλ. Τον περασμένο Μάιο συναντηθήκαμε στα γραφεία του και μου είπε ότι ακόμη ονειρεύεται αυτή τη μεταγραφή του Νεϊμάρ. Δεν μπορούσε όμως να το κυνηγήσει πέρσι, επειδή ο Νεϊμάρ δεν είχε συγκεκριμένη τιμή. Η Παρί θα μπορούσε να ζητήσει… 500 εκατ. Ευρώ, επειδή είχε ακόμη πολλά χρόνια μπροστά του στο συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα. Φέτος όμως υπάρχει ήδη μία φιξ “τιμή” από τη FIFA, που προκύπτει ποσοστιαία από τα 222 εκατ. Ευρώ που ξοδεύτηκαν για την απόκτησή του. Τώρα ο Νεϊμάρ κοστίζει 164 εκατ. Ευρώ» τόνισε ο Βάγκνερ Ριμπέιρο, μεταφέροντας και μία… ανέκδοτη ιστορία για το πώς έχασε η Ρεάλ τον Νεϊμάρ μέσα από τα χέρια της προ ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν ο παίκτης ήταν ακόμη στη Σάντος, η Ρεάλ είχε στείλει ανθρώπους της στη Βαρκελώνη για να μιλήσουν μαζί μας και με τη βραζιλιάνικη ομάδα και η μεταγραφή είχε σχεδόν… κλείσει. Όμως ο Νεϊμάρ ήθελε να πάει στη Μπαρτσελόνα για να παίξει δίπλα στο Μέσι και τελικά αυτό υπερίσχυσε στο τέλος…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης