Η Ρεάλ σκοπεύει το καλοκαίρι να κινηθεί δυναμικά στη μεταγραφική αγορά, με επίκεντρο την προσπάθεια απόκτησης ενός εκ των δύο κορυφαίων νεαρών επιθετικών του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ. Για να συμβεί όμως αυτό, οι «μερένγκες» θα πρέπει πρώτα να αδειάσουν χώρο στο μισθολόγιό τους και το μεγαλύτερο «αγκάθι» είναι αναμφίβολα τα 17 εκατ. ευρώ που έχει λαμβάνειν για την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός επιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν και παραχωρήθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν δανεικός στην Τότεναμ, με τη συμφωνία να προβλέπει και οψιόν αγοράς. Όμως, τα νέα για τον ισπανικό σύλλογο στο μέτωπο αυτό δεν είναι αισιόδοξα, καθώς οι «σπερς» δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ξεκαθαρίζει ότι σκοπός του είναι να επιστρέψει στη Μαδρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το αρχικό πλάνο ήταν να πάω για μία σεζόν στην Τότεναμ και μετά το EURO να επιστρέψω, καθώς έχω ακόμη ένα χρόνο (σ.σ. συμβόλαιο). Η σκέψη μου είναι να γυρίσω στη Μαδρίτη, αυτό είχα σχεδιάσει για να είμαι ειλικρινής» δήλωσε ο Μπέιλ, σε συνέντευξη Τύπου της εθνικής Ουαλίας εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ.

Εξήγησε μάλιστα ότι «ο βασικός λόγος που πήγα στην Τότεναμ, ήταν να παίζω και να είμαι σε καλή κατάσταση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», ενώ ξεκαθάρισε ότι η αβεβαιότητα για το μέλλον του δεν θα τον αποσπάσει από τις υποχρεώσεις του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ο Μπέιλ δεν είναι διατεθειμένος να… χαρίσει ούτε ένα ευρώ από τα περίπου 17 εκατ. που έχει λαμβάνειν για την περίοδο 2021-22, ενώ η Τότεναμ δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να του προσφέρει τέτοιο συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης