Ο Γκάρεθ Μπέιλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Daily Mail», εξήγησε το… μυστικό στο ονειρικό γκολ που πέτυχε στον τελικό του Champions League στο Κίεβο, μίλησε για τις διαφορές μεταξύ του Λοπετέγκι και του Ζιντάν και περιέγραψε πως είναι η μετά-Κριστιάνο εποχή στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ερώτηση αν το γεγονός ότι ο Λοπετέγκι μιλάει αγγλικά είναι ένα πλεονέκτημα γι’ αυτόν, απάντησε: «Προφανώς, βοηθά, μπορώ να μιλήσω στα ισπανικά, αλλά ίσως είναι καλύτερα στα αγγλικά για τις λεπτομέρειες που χρειάζομαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά το αν θεωρεί τον Λοπετέγκι καλύτερο από τον Ζιντάν, τόνισε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να απαντήσω σε αυτό».

Σχετικά με το γκολ στον τελικό του Champions League στο Κίεβο, τόνισε: «Ήμουν θυμωμένος, πολύ θυμωμένος, για να είμαι ειλικρινής. Ένιωσα ότι άξιζα να ξεκινήσω το παιχνίδι. Η οργή μου με προετοίμασε γι’ αυτό το γκολ».

Ο διάσημος Ουαλός σημείωσε τη διαφορά της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Προφανώς, θα είναι λίγο διαφορετικό από το να έχεις έναν τόσο μεγάλο παίκτη. Υποθέτω ότι θα υπάρξει περισσότερο ομάδα, που θα δουλεύει περισσότερο ως σύνολο απ’ ότι ως ένας παίκτης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης