Για μόνιμος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης προορίζεται ο Σαντιάγκο Ερνάν Σολάρι ως το τέλος της σεζόν, σύμφωνα με εφημερίδες που στηρίζουν τις πληροφορίες τους στην ισπανική ομοσπονδία, μετέδωσε το τηλεοπτικό αθλητικό κανάλι ESPN.

Ο 42χρονος Αργεντινός, που ανέλαβε τους Μαδριλένους πριν από δύο εβδομάδες, όταν αντικατέστησε τον Γιούλεν Λοπετέγκι, έχει οδηγήσει την ομάδα σε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να γίνει ήδη ο καλύτερος προπονητής στην 116ετή Ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, με 15 γκολ υπέρ και δύο κατά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ισπανικοί κανονισμοί εμποδίζουν έναν προσωρινό προπονητή να παραμείνει υπεύθυνος σε μια ομάδα για περισσότερο από 15 ημέρες, προθεσμία η οποία λήγει σήμερα (12/11). Η ισπανική ομοσπονδία αποκάλυψε στο ESPN ότι ο σύλλογος της Μαδρίτης κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα για την παραμονή του Σολάρι στη θέση του προπονητή, σε μόνιμη βάση.

Ο Λοπετέγκι απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Ρεάλ μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων, που έφεραν την ομάδα στην 9η θέση της κατάταξης στο πρωτάθλημα, αλλά πλέον μετά τη νίκη της την Κυριακή με 4-2 επί της Θέλτα είναι έκτη, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης