Ο Μαρσέλο ρωτήθηκε για την αμφισβητούμενη φάση του πέναλτι στον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπάγερν και τόνισε ότι η μπάλα μετά τη σέντρα του Κίμιχ βρήκε στο χέρι του!

«Ναι, η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου. Ναι, θεωρώ πως ήταν πέναλτι. Δεν μου αρέσει όμως να μιλάω για τους διαιτητές. Τη μία φορά θα σε ευνοήσουν, την άλλη θα σε αδικήσουν. Για τον διαιτητή ήταν μία δύσκολη φάση, όμως αν σας πω πως δεν χτύπησε στο χέρι μου, θα σας έχω πει ψέματα. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Παλέψαμε, τρέξαμε και επιβάλαμε τον ρυθμό μας απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα» δήλωσε ο Μαρσέλο για την απόφαση του Τούρκου διαιτητή Τσιουνέιτ Τσακίρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Κέιλορ Νάβας, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόκριση της ομάδας, του ανέφερε:

«Γράψαμε ιστορία και είμαι ευτυχισμένος. Ευχαριστώ τον Θεό. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Είμαστε στον τελικό, το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε. Δεν καταθέσαμε ποτέ τα όπλα και πάμε στον τελικό, έχοντας πίστη και στις δυνατότητές μας και ενθουσιασμό. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Παίξαμε με τη φωτιά, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο με τόσο δυνατές ομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης