Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, επιβλήθηκε εύκολα της Ρόμα με 3-0 στο «Μπερναμπέου» και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της. Ο τεχνικός της «βασίλισσας», Χουλέν Λοπετέγκι, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοσή τους:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, οι οποίοι έχουν δουλέψει πολύ σκληρά από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα, κάνοντας τη δουλειά μου πιο εύκολη. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και οι φίλαθλοί μας είδαν μια πολύ καλή εμφάνιση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους Μαριάνο Ντίας, που πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του, και τον Λούκα Μόντριτς τόνισε: «Ο Μαριάνο προπονείται πολύ καλά και θα μας είναι χρήσιμος στη συνέχεια, ενώ ο Λούκα έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση και έδειξε πως βρίσκει ξανά τον εαυτό του μετά την κούραση του Μουντιάλ».

Ευχαριστημένος με την απόδοσή του ήταν και ο ίδιος ο Μόντριτς: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας και τη νίκη μας. Κάναμε ένα πλήρες παιχνίδι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα από τρία γκολ. Το Μουντιάλ με εξάντλησε ψυχικά και σωματικά, αλλά αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης