Αν ο Κιλιάν Εμπαπέ «θέλει να φύγει, δεν θα τον κρατήσουμε, αλλά θα φύγει ή θα μείνει με τους δικούς μας όρους» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε επιλεγμένα ΜΜΕ, ξεκαθαρίζοντας ότι η πρόταση 160 εκατ. ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι επαρκής.

«Εάν ένας παίκτης θέλει να φύγει, θα φύγει, ο σύλλογος, το πρότζεκτ, παραμένουν πάνω από όλους» πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος. Αλλά «κάναμε τα πάντα» για να τον πείσουμε να μείνει, όπως τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η θέση της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν πάντα να κρατήσει τον Κιλιάν, να ανανεώσει. Πάντα, εδώ και δύο χρόνια, ο στόχος ήταν και είναι ο ίδιος. Και συνεχίζει να είναι έτσι. Του κάναμε μια πολύ σημαντική προσφορά πριν από δύο μήνες. Για δύο χρόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε μια λανθασμένη, παράνομη συμπεριφορά, επαφή με το περιβάλλον του, κάτι που είναι απαράδεκτο. Και η δοκιμή αυτής της στρατηγικής είναι να καταθέσουν μια προσφορά επτά ημέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του και φαίνεται να είναι μια στρατηγική που να υπονοεί ότι έχουν δοκιμάσει τα πάντα. Δεν είναι το ποσό που θέλουμε, είναι πολύ μακριά από αυτό που πιστεύουμε και δεν πρόκειται να πουλήσουμε έναν παίκτη για λιγότερα από αυτά που πληρώσαμε. Πρέπει να δώσουμε ένα ποσό σε εκκρεμότητα στη Μονακό (σ.σ: 35 εκατ. ευρώ) και δεν θεωρούμε την προσφορά επαρκή» είπε και συνέχισε:

«Θεωρούμε ότι η προσφορά δεν είναι επαρκής. Δεν πρόκειται να επιβεβαιώσω τα στοιχεία, αλλά είναι περίπου 160 εκατομμύρια. Είναι λιγότερα από αυτά που πληρώσαμε γι’ αυτόν (σ.σ. ήταν 180 εκατομμύρια συν μπόνους). Έχουμε κάνει τα πάντα ώστε ο Εμπαπέ να είναι μαζί μας και σε μια εβδομάδα δεν πρόκειται να αλλάξουμε το πλάνο. Ο Κιλιάν είναι το κέντρο του πρότζεκτ, αλλά δεν είναι πάνω από αυτό. Αλλά αν παραμείνει ή φύγει, θα είναι πάντα με τους όρους μας. Αν θέλει να φύγει, φεύγει, αλλά με τους όρους μας, όπως κάθε άλλος παίκτης. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το πλάνο μια εβδομάδα πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής αγοράς. Απαντήσαμε προφορικά αρνητικά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και δεν έχουμε λάβει άλλη πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θέλαμε ποτέ να φύγει, ούτε το έχουμε φανταστεί» συμπλήρωσε.

«Ο Κιλιάν πάντα έκανε σαφές ότι δεν θα φύγει ως ελεύθερος. Έχουμε μιλήσει πολύ, μαζί του, με τους γονείς του, με το περιβάλλον του, έχουμε διανύσει πολύ δρόμο μαζί του. Δεν ανοίξαμε ποτέ την πόρτα σε αυτόν, ξέρω ότι οι άνθρωποι λένε ότι θέλω να πουλήσω, αλλά ο Νασέρ (σ.σ. Αλ Κελαϊφί, ο πρόεδρος της Παρί) και εγώ έχουμε την ίδια άποψη. Ειλικρινά, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη στάση του Εμπαπέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να αφαιρέσει το όνειρο που θέλουμε να εκπληρώσουμε και έχουμε δημιουργήσει. Υπάρχει μονοετές συμβόλαιο και μια προσφορά που δεν είναι επαρκής. Για τις 29 Αυγούστου απομένουν τέσσερις ημέρες και είναι μια αιωνιότητα. Δεν υπάρχει σχέδιο Β. Η ατμόσφαιρα που έχουμε είναι πολύ θετική».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης